Превземање електронски отпад
ekonelektron low    


Почитувани,
Ве молиме пополнете го овој формулар доколку сакате да го превземеме Вашиот електронски отпад од Вашата локација.

 

 
телефон за контакт: 072 303 565                                             е-маилinfo@ekonelektron.mk  
Вашите податоци

* Полињата со ѕвездичка се задолжителни

**** Се согласувам отпадната електрична и електронска опрема да ја предадам без финансиска или било каква надокнада ****


Animacija